Voordelig VvE Beheer

Een Verbazingwekkend Voordelige en Eerlijke Offerte

VvE staat voor Vereniging Van Eigenaren maar in ons geval staat het ook voor:
Verbazingwekkend Voordelig en Eerlijk Beheer.

Iedere aanbieder van een product of dienst zegt betrokken, deskundig, professioneel, servicegericht en enthousiast te zijn. Wij zeggen dat niet! Niet omdat we dat niet zijn maar omdat die criteria niet bepalend horen te zijn om onderstaande offerte-aanvraag in te vullen.

Beoordeelt u zelf maar of we aan die criteria voldoen. Kijk daarom gerust eens op ons Portaal voor Verenigingen van Eigenaren: www.vvewijzer.nl. Daar spat ons enthousiasme, professionaliteit en deskunigheid toch vanaf?

O ja, klanten van Rietberg Administratie kunnen op deze site inloggen om alle documenten van de VvE in te zien en te downloaden. Denk aan de vergadernotulen, de jaarcijfers, gegevens bestuur en de verzekeringspolissen.

Beheer Naast een Actief Bestuur

Als u op zoek bent naar een beheerder die de terugkerende, tijdrovende en ingewikkelde handelingen uitvoert maar de beslissingen over laat aan het uit de leden gekozen bestuur, dan zien wij de komst van uw aanvraag met uitzonderlijk genoegen tegemoet.

U kiest zelf welke werkzaamheden worden afgenomen. Zelf de vergadering uitschrijven en notuleren kan natuurlijk ook. Voor wat u niet af neemt betaalt u uiteraard ook niet!

offerte vve beheer

Uw gegevens
Naam *
Functie *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gegevens VvE
Naam VvE *
Feitelijk Adres VvE *
Postcode VvE *
Woonplaats VvE *
KvK-nummer
Aantal Woonappartementen *
Aantal Commerciële Ruimten *
Personeel in dienst *  ja nee
Aanwezige Documenten  jaarrekening laatste boekjaar jaarbegroting laatste boekjaar meerjarenbegroting meerjarenonderhoudsplan
Verzending Offerte *  e-mail post